
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
En somrig cocktail kan vara fräsch utan att vara för söt. Sötman i den här drycken kan justeras med sirapsmängden.
6 cl röd bitter
12 cl tranbärslikör
12 cl karpalomehua
6 cl koncentrerad svartvinbärssaft
6 cl granskotts-, socker- eller lönnsirap
is
10–16 cl torrt mousserande vin
svart- och rödavinbär samt blad av färsk mynta som dekoration
Mät upp ingredienserna i en cirka 1,2-liters kanna och tillsätt tre slevar med is.
Fyll kannan med mousserande vin och blanda väl.
Dekorera med svart- och rödavinbär samt med blad av färsk mynta.
Tips: Tillred sockersirapen så här: Mät upp lika delar vatten och socker i en kastrull. Låt småkoka tills sockret har smultit. Låt svalna, fyll flaskorna och förvara kallt.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post