
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
På sommaren kan vinmarinerat lamm med fördel grillas. Då kan man be kötthandlaren att förbehandla köttet så att det utgör en benfri platta. Denna grillas först i het grill tills den har tagit snygg färg, varefter den grillas färdig i svag värme. På vintern kan man göra samma sak i ugnen. Använd stektermometer för att undvika att köttet blir för torrt.
Merlotlammets örter och vitlök går fint till en shiraz från Australien eller en något utvecklad tempranillo från Spanien.
Lämpliga öl är mörk lager och smakrik ale.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post