Lägg nudlarna i en kastrull med kokande vatten. Häll i en skvätt olja. Koka 3 minuter räknat från då vattnet börjar koka på nytt. Häll av vattnet och spola av nudlarna med kallt vatten.
Hacka vårlöken och tärna tofun. Skala och skiva vitlöken. (Skiva också shiitakesvampen om du valde att ha den med). Häll en skvätt olja i en stekpanna och fräs hacket, skivorna och tofun några minuter. Tillsätt nudlarna. Stek ytterligare några minuter under oavbruten omrörning.
Maka blandningen mot pannans kanter och häll ägget i mitten. Tillsätt vid behov lite olja. Rör om i ägget tills det börjar stelna och sväng sedan in äggröran i nudelblandningen. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör om tills allt är genomvarmt.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Nödvändig information
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
Om det finns ett kundkonto med den adress du gav oss får du en länk för att återställa ditt lösenord via e-post.