
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Den klassiska pavlovan får en fläkt av sommar när den fylls med jordgubbar.
Tips:
Gulorna håller sig i kylskåp i en kopp eller ett glas täckt med plastfolie. Använd gulorna inom ett par dagar till exempel till majonnäs eller i bakning.
Tips:
En pavlova är bra för oväntade gäster, eftersom marängen håller sig bra i flera dagar på torrt ställe. Att fylla pavlovan går fort, och vips har du en söt delikatess.
Till den dunlätta marängen, som chokladen gör fyllig, passar en mousserande eller spritsig moscato d'asti från Italien.
Också en torr, fruktig och lätt standardchampagne är värd att prova.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post