
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Servera glutenfria, proteinfyllda och energirika små pannkakor som mättande frukost eller läcker dessert.
1 banan
3–4 äggvitor
1 tsk kanel
1 tsk honung
0,5 dl chokladproteinpulver
rybsolja till stekningen
Garnering
1 msk jordnötssmör
2 msk grynost
0,5 dl blåbär
Blanda ingredienserna i en mixer.
Stek pannkakorna i rybsolja i en stekpanna.
Garnera med jordnötssmör, keso och blåbär.
Om pannkakorna äts på kvällen kan de med fördel sköljas ner med ett alkoholsvagt, spritsigt och blommigt muscatvin.
Alkoholfritt mousserande vin och alkoholfri cider med inslag av granatäpple rimmar också bra med proteinpannkakorna.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post