![Loading spinner](/INTERSHOP/static/WFS/Alko-OnlineShop-Site/-/-/sv_SE/images/loader-transparent-sand.gif)
Rädisor i citronsalt
Färska rädisor är ett ypperligt krispigt tilltugg till en välkomstskål.
Ett ögonblick…
Färska rädisor är ett ypperligt krispigt tilltugg till en välkomstskål.
250 g rädisor
50 g smör
0,5 tl flingsalt
2 tsk rivet citronskal (ekologiskt odlad)
2 msk finhackade örter, t.ex. bladpersilja
2 msk mandel-, nöt- eller frökross
Tvätta rädisorna. Smält smöret och slå det i en liten skål utan att det grumliga följer med.
Blanda ihop saltet, citronskalet, örterna och nötterna (mandlarna, fröerna).
Dippa rädisorna i smöret och sedan i saltblandningen. Servera med lämplig dryck. Man kan även dippa bröd och andra grönsaker, t.ex. ärtskidor eller morot.