
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Färska rädisor är ett ypperligt krispigt tilltugg till en välkomstskål.
250 g rädisor
50 g smör
0,5 tl flingsalt
2 tsk rivet citronskal (ekologiskt odlad)
2 msk finhackade örter, t.ex. bladpersilja
2 msk mandel-, nöt- eller frökross
Tvätta rädisorna. Smält smöret och slå det i en liten skål utan att det grumliga följer med.
Blanda ihop saltet, citronskalet, örterna och nötterna (mandlarna, fröerna).
Dippa rädisorna i smöret och sedan i saltblandningen. Servera med lämplig dryck. Man kan även dippa bröd och andra grönsaker, t.ex. ärtskidor eller morot.
Mousserande vin eller champagne som lämpar sig som välkomstskål.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post