
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Härlig retrodelikatess! Räkgrytan kräver förbluffande få ingredienser. Dessutom sänger du ihåp rätten på några minuter.
Obs! Oljemängden i receptet är ganska hög. Tanken bakom detta är att räkorna ska få "flottyrkoka" i oljan. Servera räkorna med bröd, och, om du vill, kan du också doppa lätt själva brödet i oljan. All olja behöver inte konsumeras.
Ett aromrikt och halvtorrt vitvin jämnar ut räkgrytans eldighet. Valet faller på endera en halvtorr riesling med friska syror eller en fylligare pinot gris från Alsace i Frankrike.
Ölvännen väljer en lätt, ljus lager.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post