2 brk (à 150 g) färskost på getmjölk (t.ex. Chavroux)
12 skivor vitt rostbröd
Tillredning
Koka sparrisarna ca 2 minuter i saltat vatten så att de förblir spänstiga. Häll av vattnet och låt svalna. Skär av knopparna och spara dem för att ha som garnityr.
Bred ut skivorna på ett arbetsunderlag och bred färskost på dem. Tryck in sparrisskott i osten på sex av skivorna. Täck med de övriga sex skivorna. Skär bort kanterna och dela varje dubbelmacka till två sandwichar. Garnera med sparrisknoppar.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Nödvändig information
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
Om det finns ett kundkonto med den adress du gav oss får du en länk för att återställa ditt lösenord via e-post.