Hetta upp grönsaksbuljongen till kokpunkten. Hetta upp smöret och fräs löken och riset i det. Häll i en slev kokande buljong och låt den sugas upp. Tillsätt en slev buljong i taget. Rör om regelbundet. Tillsätt tryffelsåsen i den ännu lösa risotton. Du kan ersätta tryffelsåsen med t.ex. 4 dl stekt svamp.
När risotton börjar vara färdig är det dags att krydda och att tillsätta vitvinet. Lägg upp portionerna i djupa tallrikar och beströ ytan med riven parmesan och finklippt persilja. Ge portionerna en sista touche med god tryffelolja.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Nödvändig information
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
Om det finns ett kundkonto med den adress du gav oss får du en länk för att återställa ditt lösenord via e-post.