
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Apelsin, kardemumma och kryddpeppar ger den gravade siken en smak av jul.
1 sikfilé
havssalt
2 msk apelsinsaft
1 tsk rivet skal av apelsin
0,5 tsk kryddpeppar
0,5 tsk kardemumma
Rensa benen, skölj och torka av siken. Riv apelsinskalet.
Strö havssalt över filén och fukta ytan med apelsinsaft.
Krossa kryddpepparkornen och strö över fisken tillsammans med kardemumma och rivet apelsinskal.
Lägg fisken i ett kärl med skinnsidan uppåt och låt stå och dra i kylskåp över en natt.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post