
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Fira sommarbröllopet med röd, söt jordgubbsbål, som du kan dekorera med både jordgubbar och citronmeliss.
2,25 l halvtorrt rosévin
0,7 l jordgubbssaft
1,32 l cider
is
garnera med
jordgubbar och citronmeliss, dekorera med slöjblomma runt bålskålen
Placera en stor isbit i botten på bålskålen, så håller sig drycken fräsch och sval under en varm sommardag.
Tillsätt även mindre isbitar, som gästerna ta med bålsleven i sitt eget glas.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post