
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Äppelklyftor stekta med farinsocker har ett hett och sött karamellskal som smälter exempelvis glass till en läcker sås.
1 stort eller 2 små inhemska äpplen per person
4–5 msk farinsocker
vaniljglass
Skölj, kärna ur och skär äpplena i lagom stora klyftor.
Stek äppelklyftorna på måttlig värme i smör och farinsocker tills de är mjuka och farinsockret har smultit.
Servera äppelklyftorna med glass i dessertskålar.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post