
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Tranbäret, skogens hälsosamma rubin, är en utmärkt fiber- och C-vitaminkälla. Med marthornas recept kan du koka läcker sylt på bären.
1 kg (ca 2 l) tranbär
3–4 dl vatten
7–8 dl socker
Rensa bären. Slå sockret i vattnet och låt det koka ca 10 min. Slå i de rensade bären.
Låt blandningen koka på svag värme ca en halv timme. Undvik vidbränning genom att skaka kastrullen under kokningen. Avlägsna skummet.
Häll sylten i väl rengjorda och upphettade burkar. Fyll upp till kanten och förslut burkarna omgående.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post