
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Tsatsikins släkting, yoghurtdipp med mynta och gurka, kan du servera till många olika rätter.
1 vitlöksklyfta
0,5 liten gurka
2 dl tjock grekisk eller turkisk yoghurt
0,5 tsk flingssalt, esim. Maldon
0,25 tsk svartpeppar mald i pepparkvarn
0,5 dl finskuren färsk mynta
Skala och finfördela vitlöken. Tärna gurkan.
Blanda ihop ingredienserna och låt dippen dra minst en halvtimme i svalt utrymme.
Till en mezemåltid kan man med fördel servera ett nyansrikt och strukturerat sauvignon blanc -vin från Chile eller Nya Zeeland.
Andra alternativ är ett syrligt assyrtikovin från Santorini eller ett torrt strukturerat rosévin från Frankrike eller Italien.
Ölvänner kan välja ett veteöl med citrusaromer.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post