
X
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
›
Yoghurtmarinaden lämpar sig för marinering av både kött och grönsaker. Prova och gilla!
2 dl naturell yoghurt
0,5 dl olivolja
2 msk citronsaft
2 vitlöksklyftor
svartpeppar
timjan, persilja, dragon och andra örter
Hacka örterna och vitlöken, häll ingredienserna i en skål och rör om. Marinaden lämpar sig till exempel till kyckling eller lamm samt till marinering av blomkål. Låt råvaran stå i marinaden i 1–4 timmar före tillredning.
Vänligen mata in den e-postadress du har registrerat med. Vi skickar en länk via e-post. Följ länken för att skapa ett nytt lösenord. Om du behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst 020692771.
Din e-post adress är felaktig. Har du redan registrerat dig?
En länk för att byta ut lösenordet skickades till din e-post