Företagsgåva

Vill du till exempel uppmärksamma din samarbetspartner? Vi sköter paketeringen och leveransen – du behöver bara beställa gåvan!

Vi erbjuder företag möjligheten att beställa dryckesgåvor direkt till mottagaren. Gåvorna levereras i presentförpackningar och med personifierade kort.

För att beställa företagsgåvor skickar du ett e-postmeddelande med nödvändig information (produktnummer och namn, produktmängd, leveransadress) till Alkos kundtjänst: kundtjanst@alko.fi.

Du kan beställa paketering för Alkos alla dryckesprodukter som ryms i den normalstora flaskkartongen (90 x 90 x 345 mm). Färdigt säsongspaketerade produkter – till exempel i träask – kan inte beställas i presentförpackning. 

Paket- och kortmodellerna varierar enligt säsongen. För paketen kan du antingen välja Alkos kort med färdig textutskrift enligt önskemål eller skicka egna kort som sedan levereras med paketen.

Leveranstiden för en beställd affärsgåva är normalt cirka 10 vardagar. Gåvor kan endast levereras till en företagsadress.

Du betalar beställningen via Verifone betalningslänken (bank- och kreditkort samt nätbank).

Kostnaden för tjänsten består av paketerings- och leveransavgift. Paketeringsavgiften är 4 €/flaska (inkl. material och moms) och leveransavgiften 35 €/adress (inkl. moms). Leveransavgiften är inte beroende av antalet flaskor till en adress utan av antalet adresser.

Bild 123RF