Kreditkundrelationerna och företagskundkorten slopas 18.5.2020

Vi förnyar våra företagstjänster och centraliserar våra faktureringslösningar till webbutiken. Korten för företagskunder slopas 18.5.2020. Därefter kan företagskunder betala sina inköp i butiker med kontanter, kort och presentkort. Betalningar med faktura slopas i Alkos butiker.

Har ditt företag serveringstillstånd?

Företagskundkorten, som innehåller uppgifter om serveringskunder, slopas och från och med 18.5 kan inköp inte längre göras mot faktura i butikerna. ​Informationen inköp utlämnas dock fortfarande till Valvira, eftersom numret på serveringstillståndet ska uppges i samband med inköp i butiken. Accepterade betalningssätt är butikernas normala betalningssätt. 

Alkos webbutik betjänar

Hos oss får du kompetent och personlig service även i webbutiken. Vi hjälper med att välja lämpliga drycker. I bästa fall levererar vi beställningen inom två vardagar direkt till företagsadressen eller festplatsen.  I webbutiken kan våra företagskunder betala inköp mot faktura, i nätbanken eller med kort. Om ditt företag har serveringstillstånd överförs information om inköp med serveringstillståndet automatiskt till Valvira. Det är lätt och avgiftsfritt att registrera sig som kund hos webbutiken.