Företagskund – välkommen till Alkos webbutik!

Visste du att du kan få Alkos välkända och individuella service även i webbutiken? Våra experter hjälper dig att lyckas i valet av drycker som lämpar sig för just ditt företagsevenemang och dina behov. Du sparar tid, beräknar åtgången av drycker korrekt och får dessutom nyttiga tips.

Som företagskund i webbutiken

  • har du tillgång till ett sortiment med över 10 000 produkter
  • får du i bästa fall leverans inom 2–3 vardagar till företagsadressen eller evenemangsplatsen
  • kan du följa hur beställningarna framskrider och se hela beställningshistoriken
  • kan du lägga till användare till webbutikskontot
  • får du hjälp av våra experter att lyckas
  • kan du betala med faktura, i nätbanken och med de vanligaste bank- eller kreditkorten


Är du företagskund går det enkelt och snabbt att handla i webbutiken. Du kan bläddra bland produkterna och beställa när det passar dig bäst. Via chatten når du oss på ett ögonblick. Vi hjälper dig vid eventuella frågor och ger dessutom inspirerande tips och sakkunniga dryckesrekommendationer.

I webbutiken finns det hundratals produkter som du kan beställa större mängder av. Med Produktsök-funktionen kan du söka produkter till exempel enligt produktgrupp, smak, egenskaper eller större tillgänglighet. Om ansvarsfulla värderingar är viktiga för ditt företag hittar du behändigt även produkter för gröna val samt etiskt certifierade produkter via Produktsök-funktionen.  

Det är enkelt att göra en beställning. Som företagskund i webbutiken kan du ange önskad leveransadress och leveranstidpunkt. Du kan betala beställningen med faktura, i nätbanken eller med betalkort. Vi ser till att beställningen kommer fram i tid och håller dig också uppdaterad om hur den framskrider.

I bästa fall levererar vi beställningen inom två vardagar till företagsadressen eller direkt till festplatsen. Du behöver inte heller bekymra dig om tomflaskorna – du kan komma överens med oss om hämtning och återvinning av tomflaskor.

Åldersgränserna

Vi kontrollerar åldern och identiteten även hos våra webbutikskunder.

  • Ungdomar som fyllt 18 år får köpa drycker som har en alkoholhalt på högst 22 procent.
  • Personer som fyllt 20 år får köpa alla slag av alkoholdrycker.