Mobilapp - Närliggande tjänster. Var du än befinner dig.

Med Alkos avgiftsfria mobilapp hittar du närmaste Alkobutik, bläddrar i sortimentet och beställer produkter.

Alkos mål är att betjäna kunderna så väl som möjligt var de än befinner sig. Vårt liv är mycket rörligt i dag, och vi uträttar många ärenden digitalt. Därför vill vi erbjuda våra kunder en mobilapp med vilken de smidigt kan bläddra i Alkos sortiment, hitta Alko-butiker och beställa produkter från vår sortiment med över 10 000 artiklar. Visste du att normala leveranser till vår butik är avgiftsfria?

Ladda ner appen via din appbutik

Du kan ladda ner Alkos app via App Store och Google Play. Det kostar ingenting att ladda ner och använda appen.

 

Alla smaker från världen i Alkos app

Alkos sortiment lever hela tiden. För närvarande finns det över 10 000 produkter i vårt sortiment, och därför ryms alla inte i en enda butik. Med mobilappen kan du söka i hela sortimentet som består av tusentals produkter och läsa mer om dem.

Via appen ser du också vilka butiker har det du söker. Eller vilka produkter som finns i den butik som du planerar att besöka.

Spara dina smakupplevelser

I Alkos app kan du spara dina smakupplevelser och bedöma produkter som du smakat på. Du kan också skriva minneslistor till exempel över drycker för kommande fester eller produkter som du gillat.

Med den praktiska streckkodsskannern i appen hittar du lätt produkter i Alkos sortiment.

Hitta den närmaste butiken med hjälp av mobilappen

Alko betjänar i över 360 butiker i Finland. Med hjälp av appen hittar du den närmaste Alkobutiken eller uthämtningsplatsen.

Med appen kan du också beställa produkter från Alko. Normala leveransen till vår butiker är avgiftsfri.

Mer tjänster om du loggar in

Via appen betjänar vi alla kunder, men inloggade kunder får tillgång till något fler funktioner. Inloggade kunder kan till exempel chatta med vår kundservice, görä anteckningar och inköp via appen. Kunder som inte loggat in kan göra inköp på alko.fi och i webbutiken.

Ladda ner Alkos app via App Store eller Google Play.