-
gosdryck
Njutningsdrycker är drycker som är trevliga att avnjuta som sådana. De har nyansrika och mångdimensionella aromer.
Ett ögonblick…
-
gris
Gris har en mildare smak än exempelvis nötkött. Därför kan också drycken som du väljer till den vara ett steg lättare.
Ett ögonblick…
-
skogsfågel
Till viltfåglar med kraftig smak passar ett generöst och nyansrikt rödvin. Öl som passar bra till fågelrätter är förslagsvis ljusa och lätta ölsorter.
Ett ögonblick…
-
starka ostar
Till mycket starka ostar passar fylliga drycker som motvikt. Om drycken är ett vin, ska det gärna också vara sött och kanske starkt.
Ett ögonblick…
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER465397
-
ALKOHOL14.5%
-
SOCKER0.0 g/l
-
SYROR4.5 g/l
-
ENERGI80.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS226.24 EUR
-
TILLÄGGSINFOKan innehålla fällning
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGnaturkork
-
PRODUCENTChâteau Canon
-
SUPPLIERUlysse Cazabonne
-
SORTIMENTspecialparti
-
-
Smak
Smak
Mustiga och syltiga rödviner är medelfylliga, fylliga eller mycket fylliga viner som kännetecknas av mogen bärighet och en syltig konsistens.
Du kan känna aromer av körbärs- eller skogsbärssylt och mörka plommon i vinerna. Mogna tanniner ger vinerna den resning som krävs vid matbordet.
Passar tillGenerösa och aromatiska viner är ett bra val till en måltid som innehåller rikligt med kött.
Servera dessa viner till exempel med barbeque-marinerade ribs, spett med grönsaker och nötkött eller T-benstek.
ServeringRödvin är bäst när det serveras en smula kallare än rumstemperatur, vid 16–18 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en knapp halvtimme i kylskåp.