-
grillrätter
Grillning ger maten rikligt med aromer av eld och rök. Därför ska drycken på motsvarande sätt vara generös men också relativt mjuk.
Ett ögonblick…
-
salta tilltugg
Till salta tilltugg kan väljas ett brett urval av olika drycker. Ofta serveras de före den egentliga måltiden, varför drycken helst ska vara mild och fräsch.
Ett ögonblick…
-
nöt
Nästan vilket rödvin som helst, som är tillräckligt fylligt, passar till nötkött. Öl som väljs till nötkött kan vara fylligt.
Ett ögonblick…
-
milda korvar
Milda korvar trivs med motsvarande drycker som är lätta men aromrika. Ett stramt öl eller vitvin passas, likaså ett ganska lätt rödvin.
Ett ögonblick…
-
Etiskt
Symbolen Etiskt samlar under sig etiska certifieringar som i sina kriterier inte bara tar hänsyn till människors välbefinnande, utan även till miljöaspekter i olika faser av produktionen.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER487128
-
ALKOHOL14.0%
-
SOCKER2.0 g/l
-
SYROR5.3 g/l
-
ENERGI80.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS11.98 EUR
-
TILLÄGGSINFOFairtrade. Kan innehålla fällning
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGkartongförpackning
-
FÖRSLUTNINGförslutare av plast
-
PRODUCENTCape Wine Company
-
SUPPLIERBeverage Partners Finland
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Mustiga och syltiga rödviner är medelfylliga, fylliga eller mycket fylliga viner som kännetecknas av mogen bärighet och en syltig konsistens.
Du kan känna aromer av körbärs- eller skogsbärssylt och mörka plommon i vinerna. Mogna tanniner ger vinerna den resning som krävs vid matbordet.
Passar tillGenerösa och aromatiska viner är ett bra val till en måltid som innehåller rikligt med kött.
Servera dessa viner till exempel med barbeque-marinerade ribs, spett med grönsaker och nötkött eller T-benstek.
ServeringRödvin är bäst när det serveras en smula kallare än rumstemperatur, vid 16–18 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på en knapp halvtimme i kylskåp.