Kura no Machi Tokubetsu Junmai Ginjo Sake

Dessertvin, starkvin och andra viner | Japan
5220.3l

Quantity must be a number greater than zero.

Tyvärr har vi inte tillräckligt med produkter i lager för din beställning.

Var god, välj antal.

Du kan inte köpa mer än 990 stycken av denna produkt.

Plus Icon
Minneslista
Dessertvin, starkvin och andra viner | Japan
Halvtorr, fruktig, melonkaraktär, svaga citrustoner, lätt kryddighet
  • ALKOHOL
    14.5%
  • SOCKER
    14.0 g/l
  • SYROR
    0.0 g/l
  • ENERGI
    90.0 Kcal/100 ml
  • FÖRPACKNING
    flaska
  • STORLEK
    12 st.
  • FÖRSLUTNING
    skruvkapsyl av metal
  • PRODUCENT
    Hokkan Sake Brewing
  • EXTRAKT
    42.0 g/l
  • PANT
    0.1 €
  • SORTIMENT
    ordinarie sortiment
VARUNUMMER
637124

Sake är en japansk dryck tillverkad av vatten och ris genom jäsning.

Riset ger smaken sötma och drycken har ofta låg syra. Smaken varierar från torr till halvsöt.

Utöver risets sötma kan du i sake känna aromer av honungsmelon, lätta citrusfrukter, äpple och milda kryddor.

Högklassig sake serveras ofta avkyld, vid cirka 10–12 grader eller ännu svalare. Sake som serveras i början av en måltid kan värmas i vattenbad till cirka 40 grader.

Det som bäst matchar sake är givetvis japansk mat. Pröva sake vid olika temperaturer till exempel med sushi för att hitta den variant som du gillar bäst.

Sake kan serveras vid olika temperaturer enligt årstid: uppvärmd sake under kalla månader och avkyld i sommarhettan.

Sake är en färskvara som inte blir bättre med åldern. Det rekommenderas att en öppnad sakeflaska dricks upp inom några dagar och den öppnade flaskan ska förvaras i kylskåp – precis som vin.




Eventuella allergener som dryckerna innehåller framgår av produktens etikett.
Tillverkaren och importören av en alkoholdryck ansvarar för kvaliteteten och
sammansättningen hos den alkoholdryck som de överlåtit till konsumtion och för
att produkten och det som står angivet på den och annan presentation är
förenliga med de regler och bestämmelser som gäller den.