-
nöt
Nästan vilket rödvin som helst, som är tillräckligt fylligt, passar till nötkött. Öl som väljs till nötkött kan vara fylligt.
Ett ögonblick…
-
gryträtter
Gryträtter har ofta en riklig smak men vid långkok blir smaken ganska mjuk. Som dryck kan väljas något med en generös och mjuk smak. Om maten är mycket fet, får drycken gärna ha en stramhet som bryter den feta smaken.
Ett ögonblick…
-
vilt
Viltkött har i regel en ganska kraftig smak. Därför är lämpliga viner till vilt framför allt fylliga rödviner. Mustiga vilträtter passar också utmärkt ihop med ett fylligt öl.
Ett ögonblick…
-
grillrätter
Grillning ger maten rikligt med aromer av eld och rök. Därför ska drycken på motsvarande sätt vara generös men också relativt mjuk.
Ett ögonblick…
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER714326
-
ALKOHOL7.0%
-
ENERGI60.0 Kcal/100 ml
-
ÖLTYPlager (lager)
-
LITERPRIS6.88 EUR
-
PANT0.15 €
-
TILLÄGGSINFOSmåbryggeri
-
BITTERÄMNEN29.0 EBU
-
STAMVÖRT15.8 °P
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller kornmalt
-
FÖRPACKNINGburk
-
FÖRSLUTNINGmetallförpackning
-
PRODUCENTSaimaa Brewing Company
-
SUPPLIERMbh Breweries
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Frisk och maltig lager är ett balanserat och lättdrucket, underjäst öl.
Den lätta maltigheten balanseras av en mild och aromatisk humling.
Passar tillVärldens populäraste ölstil, ljus lager, är ett bra universalöl till matbordet.
Servera lager med till exempel ljusa sill- och strömmingsrätter, surkålsgryta med korv eller en starkt kryddad thailändsk curry.
ServeringLager serveras lämpligast väl avkyld, vid 7–10 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på några timmar i kylskåp.