Bagrationi Classic Brut

Mousserande vin & champagne | Georgien
13990.75l

Quantity must be a number greater than zero.

Tyvärr har vi inte tillräckligt med produkter i lager för din beställning.

Var god, välj antal.

Du kan inte köpa mer än 990 stycken av denna produkt.

Plus Icon
Minneslista
Mousserande vin & champagne | Georgien
Mycket torr, hög syra, fruktig, citruskaraktär, aromrik
  • ALKOHOL
    12.0%
  • SOCKER
    10.0 g/l
  • SYROR
    6.3 g/l
  • ENERGI
    70.0 Kcal/100 ml
  • FÖRPACKNING
    flaska
  • STORLEK
    6 st.
  • FÖRSLUTNING
    naturkork
  • PRODUCENT
    Bagrationi
  • EXTRAKT
    30.0 g/l
  • SORTIMENT
    beställningssortiment
VARUNUMMER
921087

Mousserande vin och champagne som tillverkats med den traditionella metoden har smak av rostat bröd, rikligt bubbel och syra samt en fyllig munkänsla. Unga och färska mousserande viner är lättdruckna, friska och fruktiga.

Spansk cava är ofta fruktigt med inslag av grapefrukt och krispig syra. Champagne har en fyllig munkänsla och rikligt med små bubblor, medan crémant är fylligt fruktigt och friskt. Italiensk prosecco är läckert fruktigt med inslag av päron och mogen citrus. Italiensk spumante är söt, men friskt blommig och fruktig. Tysk sekt är ett chosefritt val för umgänge och skålar. Bubbel från nya världen varierar i smak och sötma över hela skalan.

Mousserande vin och champagne passar till skålar, aperitif, som sällskapsdryck eller matdryck till och med genom hela måltiden.

Servera traditionellt tillverkat mousserande vin med tapas, plockmat, fiskrätter eller vegetarisk mat. Sött mousserande vin framställt på muskatdruvor är utsökt dessertvin. Av trendiga prosecco kan du blanda en fräsch drink genom att tillsätta juice av blodgrapefrukt eller annan lätt bitter fruktjuice i glaset.

Traditionellt tillverkat mousserande vin serveras väl avkylt, vid 8–12-grader. Färska och friska mousserande viner serveras något svalare, vid 6–8 grader.

En stopper för mousserande vin bevarar bubblorna i flaskan i flera dagar, förutsatt att den står i kylskåp. Ju fullare den öppnade flaskan är, desto bättre bevaras bubblorna.

Med en gel cooler som förvaras i frysen kan en rumstempererad vinflaska kylas till lämplig temperatur på cirka 20 minuter. I en stor cooler eller hink med isbitar och vatten kyls vinet på bara en kvart.




Eventuella allergener som dryckerna innehåller framgår av produktens etikett.
Tillverkaren och importören av en alkoholdryck ansvarar för kvaliteteten och
sammansättningen hos den alkoholdryck som de överlåtit till konsumtion och för
att produkten och det som står angivet på den och annan presentation är
förenliga med de regler och bestämmelser som gäller den.