-
kyckling, kalkon
Kyckling och kalkon har ett kött som är ljust och magert. Med dem passar vanligen lätta drycker, men ju mer smak det finns i rätten, desto fylligare kan drycken vara.
Ett ögonblick…
-
skaldjur
Det gemensamma för skaldjur är en mild, elegant smak. De lätta men nyanserade smakerna matchas bäst av lika lätta men aromatiska drycker.
Ett ögonblick…
-
musslor och ostron
Det gemensamma för skaldjur är en mild, elegant smak. De lätta men nyanserade smakerna matchas bäst av lika lätta men aromatiska drycker. Undantag utgör bastant stout och porter, som är klassiska drycker till ostron.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metal
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER944237
-
ALKOHOL9.5%
-
SOCKER25.0 g/l
-
SYROR8.3 g/l
-
ENERGI60.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS39.73 EUR
-
TILLÄGGSINFOVin med låg alkoholhalt (0,6-9,9%)
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metal
-
PRODUCENTVan Volxem
-
SUPPLIERTampereen Viinitukku
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Friska och fruktiga vita viner är torra, halvtorra eller halvsöta. De kännetecknas av en frisk syra som balanserar upp den intensiva fruktigheten.
I vinets fylliga fruktighet kan du känna aromer av gula plommon, äpple och persika. Syran i vinet ger en frisk eftersmak som passar till matbordet.
Passar tillVinerna är utmärkta exempelvis till små salta förrätter, pasta samt fisk- och skaldjursrätter.
Servera dessa viner med till exempel olika tapas eller antipasti, räksallad eller sushi.
ServeringVitt vin är bäst när det serveras svalt, vid cirka 10–12 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på några timmar i kylskåp. Ju sötare vinet är, desto svalare kan det serveras.