-
fet fisk
Fet fisk har ofta mer smak än magra fiskarter. Därför kan också drycken som serveras till dem vara en grad fylligare.
Ett ögonblick…
-
sushi
Till sushins subtila smakvärld kan man med fördel servera en frisk och nyansrik dryck.
Ett ögonblick…
-
mager fisk
Magra och medelfeta fiskar har en relativt mild smak. Därför får också dryckerna vara ganska lätta och friska.
Ett ögonblick…
-
kyckling, kalkon
Kyckling och kalkon har ett kött som är ljust och magert. Med dem passar vanligen lätta drycker, men ju mer smak det finns i rätten, desto fylligare kan drycken vara.
Ett ögonblick…
-
skruvkapsyl av metal
-
veganskt
Veganska drycker produceras utan animaliska ämnen eller material och de innehåller inga animaliska råvaror.
-
miljöansvarig förpackning
Med symbolen för miljöansvarig förpackning märks förpackningar med miljöcertifiering och lättare glasflaskor.
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER947471
-
ALKOHOL12.0%
-
SOCKER10.0 g/l
-
SYROR7.5 g/l
-
ENERGI70.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS25.19 EUR
-
PANT0.1 €
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGflaska
-
FÖRSLUTNINGskruvkapsyl av metal
-
PRODUCENTDr. Loosen
-
SUPPLIERWinestate
-
SORTIMENTbeställningssortiment
-
-
Smak
Smak
Nyanserade och strukturerade vita viner är torra, halvtorra eller halvsöta med inslag av mineraler och örter.
Du kan också känna aromer av citrusfrukter, krusbär och svarta vinbär. Syran stramar upp dem till ideala matviner.
Passar tillDe nyanserade aromerna kombineras med en stram syra som gör att vinerna trivs bra tillsammans med såväl fisk och skaldjur som lite starkare smaker.
Servera dessa viner med till exempel inhemska kräftor, musselrätter eller blinier.
ServeringVitt vin är bäst när det serveras svalt, vid cirka 10–12 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på några timmar i kylskåp. Ju sötare vinet är, desto svalare kan det serveras.