Gå tillbaka
Nyanserat & strukturerat

Val d'Oca Bioldo Asolo Prosecco Superiore Extra Dry

Torr, hög syra, päronkaraktär, citruskaraktär, äpplig
Torr, hög syra, päronkaraktär, citruskaraktär, äpplig
  • Produktinformation
    • VARUNUMMER
      956888
    • ALKOHOL
      11.0%
    • SOCKER
      14.0 g/l
    • SYROR
      5.3 g/l
    • ENERGI
      70.0 Kcal/100 ml
    • LITERPRIS
      23.85 EUR
    • INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OM
      Innehåller sulfit
    • FÖRPACKNING
      flaska
    • FÖRSLUTNING
      naturkork
    • PRODUCENT
      Val d'Oca
    • SUPPLIER
      Fine Brands
    • SORTIMENT
      beställningssortiment
  • Smak
    Smak
    Mycket torra eller torra. I aromvärlden finns riklig mineralsmak och fräsch fruktighet. Tack vare den rikliga syrligheten utmärkta vid ett matbord som dukats med skaldjur, fisk, fylliga vegetariska rätter eller ljust kött.
    Passar till
    Mousserande vin och champagne passar till skålar, aperitif, som sällskapsdryck eller matdryck till och med genom hela måltiden.
    Servering
    Traditionellt tillverkat mousserande vin serveras väl avkylt, vid 8–12-grader. Färska och friska mousserande viner serveras något svalare, vid 6–8 grader.

    En stopper för mousserande vin bevarar bubblorna i flaskan i flera dagar, förutsatt att den står i kylskåp. Ju fullare den öppnade flaskan är, desto bättre bevaras bubblorna.

    Med en gel cooler som förvaras i frysen kan en rumstempererad vinflaska kylas till lämplig temperatur på cirka 20 minuter. I en stor cooler eller hink med isbitar och vatten kyls vinet på bara en kvart.

Eventuella allergener som produkten innehåller framgår av etikett eller förpackning. Tillverkaren och importören av produkten ansvarar för kvaliteteten och för att produkten och dess märkning överensstämmer med lagstiftningen. Obs! Produktens bild eller årgång kan avvika från de produkter som levereras från webbutiken eller finns i butiken.

Dina senast besökta produkter