Palaa
Pirteä & hedelmäinen

Casal Garcia Vinho Verde

Puolikuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, hunajameloninen, viherpäärynäinen, kevyen aprikoosinen, pirskahteleva
0.75 l
Puolikuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, hunajameloninen, viherpäärynäinen, kevyen aprikoosinen, pirskahteleva
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      008361
    • ALKOHOLI
      9.5%
    • SOKERI
      12.0 g/l
    • HAPOT
      6.3 g/l
    • ENERGIA
      60.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      14.52 EUR
    • PANTTI
      0.1 €
    • LISÄTIETO
      Matala-alkoholinen viini (0,6-9,9%)
    • TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSAT
      Sisältää sulfiitteja
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      metallinen kierrekapseli
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Aveleda
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Wennerco
    • VALIKOIMA
      vakiovalikoima
  • Maku
    Maku

    Pirteät ja hedelmäiset valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita. Niille on tyypillistä pirteä hapokkuus, joka tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä.

    Voit löytää viinien runsaasta hedelmäisyydestä keltaluumun, omenan ja persikan aromeja. Maun hapokkuus raikastaa jälkimaun ruokapöytään istuvaksi.

    Käyttövinkit

    Viinit ovat osuvia valintoja esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kala- ja äyriäisherkkujen kavereiksi.

    Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia.

    Tarjoilu

    Valkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.