Palaa
Hedelmätisleet

Rönnvikin Kamrer Schrey

Kullankeltainen, täyteläinen, makeahko, lämmin, omenainen, kevyen vaniljainen, hennon mausteinen, tamminen
0.5 l
Kullankeltainen, täyteläinen, makeahko, lämmin, omenainen, kevyen vaniljainen, hennon mausteinen, tamminen
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      104826
    • ALKOHOLI
      40.0%
    • SOKERI
      12.0 g/l
    • ENERGIA
      230.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      102.18 EUR
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      muovisuljin
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Rönnvikin Viinitila
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Rönnvik
    • VALIKOIMA
      vakiovalikoima
  • Maku
    Maku

    Hedelmäviinat ovat yleensä kirkkaita ja niissä maistuu selvästi raaka-aineena käytetty hedelmä tai marja. Yleisimmät mausteena käytetyt marjat ja hedelmät ovat omena, kirsikka, vadelma, luumu, päärynä, persikka, herukat ja aprikoosi.

    Käyttö

    Hedelmäviinoja voi tarjoilla snapseina, osana cocktaileja tai lisätä jälkiruokaa maustamaan. Niitä voi myös tarjoilla aterian päätteeksi digestiiveinä. Hedelmäviinat digestiiveinä tarjoillaan hieman alle huoneenlämpöisinä, 16–18-asteisina.

    Tiesitkö?

    Keski-Euroopassa valmistetaan paljon hedelmäviinoja:

    • Unkarilainen palinka tehdään mm. omenasta, päärynästä, aprikoosista ja luumusta.
    • Saksassa wasser tislataan käyneestä hedelmämäskistä ja geist valmistetaan käymättömistä hedelmistä tai marjoista uuttamalla niitä alkoholissa ennen tislausta.
    • Ranskassa vadelmaista frambois-hedelmäviinaa käytetään digestiivinä.

Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.