Palaa
Muut konjakit

Hine Grande Champagne Cognac 1991

Kuparinruskea, täyteläinen, iäkäs, lämmin, kuivahedelmäinen, sitruksinen, tummasuklainen, pippurinen, hennon yrttinen, tamminen, tyylikäs, pitkä
0.7 l
Kuparinruskea, täyteläinen, iäkäs, lämmin, kuivahedelmäinen, sitruksinen, tummasuklainen, pippurinen, hennon yrttinen, tamminen, tyylikäs, pitkä
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      168047
    • ALKOHOLI
      40.0%
    • SOKERI
      2.0 g/l
    • ENERGIA
      220.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      507.13 EUR
    • LISÄTIEDOT
      Myydään lahjapakkauksessa
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      luonnonkorkki
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Thomas Hine
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Interbrands Wines & Spirits
    • VALIKOIMA
      erikoiserä
  • Maku
    Maku

    Muut konjakit ovat tynnyrikypsytettyjä, viinistä tehtyjä väkeviä juomia, jotka sekoitetaan useasta eri tisleestä. Ne valmistetaan Länsi-Ranskassa Cognacin alkuperäalueella.

    Voit löytää muista konjakeista monenlaisia aromeja, kuten kepeää hedelmäisyyttä, aprikoosia, kaakaota, suklaata, mausteisuutta ja tammisuutta, sekä myös kuivatun hedelmäisiä, tummasuklaisia, vaniljaisia, pähkinäisiä, setrisiä, toffeisia ja hunajaisia aromeja.

    Käyttö

    Muita konjakkeja tarjoillaan yleensä avec-juomana kahvin kera tai drinkeissä.

    Tiesitkö?

    Konjakki saa värinsä tammitynnyrikypsytyksen aikana. Konjakki on ensin väritöntä ja ennen pullotusta väri tasataan sokerikulööri-väriaineella. Konjakin väristä ei siis pysty päättelemään sen ikää.

    Kypsytyksen aikana konjakkitynnyrin sisällöstä haihtuu vuosittain noin 2–3 prosenttia.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.