-
pikkusuolaiset
Pikkusuolaisten kanssa voi nauttia monipuolisesti erilaisia juomia. Usein niitä tarjotaan ennen varsinaista ateriaa, jolloin juoman kannattaa olla mieto ja raikas.
Odotathan hetken…
-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
maksa
Maksan seuraan sopii viineistä etenkin hedelmäinen ja melko pehmeä punaviini. Oluessa saa olla runsaasti aromikkuutta.
Odotathan hetken…
-
miedot juustot
Miedot, tuoreet ja vaaleat juustot viihtyvät vastaavan miedon ja raikkaan juoman kanssa. Esimerkiksi raikas ja hapokas valkoviini, kevyt punaviini tai maukas olut toimii.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO465237
-
ALKOHOLI13.0%
-
HAPOT5.3 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA15.47 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJACasa Girelli
-
TAVARANTOIMITTAJAServaali
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Vivahteikkaat ja kehittyneet punaviinit ovat keskitäyteläisiä tai täyteläisiä viinejä, joissa on kypsymisen myötä syntyneitä aromeja: nahkaa, tallia, tammea ja yrttejä.
Nämä maanläheiset aromit voimistuvat viinin kypsymisen ja kehittymisen aikana. Tammikypsytys tuo mukanaan myös mausteisia ja vaniljaisia vivahteita.
KäyttövinkitVivahteikkaat ja kehittyneet viinit maistuvat rustiikkisten liharuokien kanssa. Ne ovat myös hyviä juustoviinejä ja omiaan nautiskeluun.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi poronfileetä, naudan entrecôtea tai kovia, kypsytettyjä juustoja kuten goudaa, parmesaania tai manchegoa.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.