
-
simpukat ja osterit
Äyriäisiä yhdistää mieto, hienostunut maku. Kevyen vivahteikkaille mauille sopivat vastaavan kevyet mutta aromikkaat juomat. Poikkeuksena ovat tuhdit stoutit ja portterit, jotka ovat ostereiden klassinen kumppani.
Odotathan hetken…
-
riistalinnut
Voimakkaan makuisille riistalinnuille sopii runsas ja vivahteikas punaviini. Olutlasiin kannattaa valita vastaavan täyteläinen ja aromikas olut.
Odotathan hetken…
-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
grilliruoka
Grillaaminen antaa ruokaan runsaita tulen ja savun aromeja. Juoman kannattaa olla vastaavan runsas, mutta haluttaessa suhteellisen pehmeä.
Odotathan hetken…
-
synteettinen korkki
-
Työolot
Työolot-sertifioinnit kokoavat alleen eettisiä sertifiointeja, jotka kiinnittävät huomiota ihmisten hyvinvointiin ja työolosuhteisiin tuotteen valmistuksen eri vaiheissa.
-
Tuotanto
Tuotannon sertifioinneissa huomioidaan mm. ilmastovaikutukset, vedenkäyttö, jätehuolto ja pakkaaminen.
-
Viljely
Viljelyn sertifioinneissa huomioidaan mm. maaperän hyvinvointi, luonnon monimuotoisuus, kemikaalien- ja vedenkäyttö ja ilmastovaikutukset.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO500109
-
ALKOHOLI13.0%
-
SOKERI0.0 g/l
-
HAPOT5.2 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
SERTIFIKAATITVignerons en Développement Durable VDD (Vignerons Engagés)
-
LITRAHINTA39.73 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja. Tarkemman ainesosaluettelon ja ravintoarvot saat asiakaspalvelustamme. Ota yhteyttä chatilla tai katso muut yhteystiedot alko.fi/asiakaspalvelu
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAsynteettinen korkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAVignerons des Terres Secrètes
-
TAVARANTOIMITTAJAViiniateljee
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Pirteät ja hedelmäiset valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita. Niille on tyypillistä pirteä hapokkuus, joka tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä.
Voit löytää viinien runsaasta hedelmäisyydestä keltaluumun, omenan ja persikan aromeja. Maun hapokkuus raikastaa jälkimaun ruokapöytään istuvaksi.
KäyttövinkitViinit ovat osuvia valintoja esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kala- ja äyriäisherkkujen kavereiksi.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.
Tuotteen mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi etiketistä tai pakkauksesta. Tuotteen valmistaja ja maahantuoja vastaavat tuotteen laadusta sekä siitä, että tuote ja sen pakkausmerkinnät ovat lainsäädännön mukaisia. Huom! Tuotekuva tai vuosikerta saattavat poiketa verkkokaupassa tai myymälässä olevasta tuotteesta.