Puklus Pincészet Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2008

Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit | Unkari, Tokaji
2895 0.5l

Määrän on oltava enemmän kuin nolla.

Valitettavasti verkkokaupan varaston saatavuus ei riitä tilaukseesi.

Ole hyvä ja syötä tuotelukumäärä, jonka haluat tilata.

Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa 990 tuotetta enempää.

Cart Icon
OSTOSKORIIN
Plus Icon
LISÄÄ MUISTILISTALLE
Katso myymäläsaatavuus

Tuotteen saatavuus myymälöissä

Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit | Unkari, Tokaji
Grape Icon Furmint, Hárslevelü
Tokaji
Makea, erittäin hapokas, aprikoosinen, ananaksinen, kypsän sitruksinen, hunajainen, kevyen mausteinen, tyylikäs, pitkä
  • ALKOHOLI
    11.5%
  • SOKERI
    150.0 g/l
  • HAPOT
    8.2 g/l
  • ENERGIA
    130.0 kcal/100 ml
  • LITRAHINTA
    57.7 EUR
  • LISÄTIETO
    Jälkiruokaviini
  • PANTTI
    0.1 €
  • PAKKAUS
    pullo
  • SULJENTA
    luonnonkorkki
  • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
    Puklus Pincészet
  • TAVARANTOIMITTAJA
    Intermondi
  • VALIKOIMA
    vakiovalikoima
TUOTENUMERO
519056
ARVIOSI

Jälkiruokavalkoviinit ovat makeita viinejä, jotka on valmistettu ylikypsistä ja siksi erityisen makeista ja aromikkaista rypäleistä. Monesti rypäleitä on kuivattanut botrytis-jalohome, joka antaa viiniin hunajaista ja lääkemäistä aromia.

Voit löytää makeista jälkiruokaviineistä persikan, aprikoosin, sitrushedelmien ja hunajan aromeja. Jalohomeisissa jälkiruokaviineissä on lisäksi hienostunutta lääkemäisyyttä, raikasta hapokkuutta ja intensiivisen täyteläistä makeutta.

Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampaa. Jälkiruokaviinit sopivat parhaiten tuoreen marjaisten, hedelmäisten ja kermaisten jälkiruokien seuraan.

Kokeile jälkiruokaviinien kanssa kermavanukkaita, valkosuklaamoussea, crèpes suzette -lettuja, macaron-leivoksia tai sinihomejuustoja.

Tarjoile makeat jälkiruokaviinit hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa kolmessa tunnissa.

Tunnettuja jälkiruokaviinityyppejä ovat Sauternes, Tokaji, Beerenauslese, Trockenbeerenauslese ja Eiswein.

Jalohomeiset jälkiruokaviinit kuuluvat kaikista kypsytyskestävimpiin viineihin. Monia niistä voi kellaroida jopa useita vuosikymmeniä.




Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä.
Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa
alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen
päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia.
Huom! Tuotekuva saattaa poiketa jakelussa olevasta tuotteesta (esim. vuosikerta).