-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
äyriäiset
Äyriäisiä yhdistää mieto, hienostunut maku. Kevyen vivahteikkaille mauille sopivat vastaavan kevyet mutta aromikkaat juomat.
Odotathan hetken…
-
riistalinnut
Voimakkaan makuisille riistalinnuille sopii runsas ja vivahteikas punaviini. Olutlasiin kannattaa valita vastaavan täyteläinen ja aromikas olut.
Odotathan hetken…
-
pikkusuolaiset
Pikkusuolaisten kanssa voi nauttia monipuolisesti erilaisia juomia. Usein niitä tarjotaan ennen varsinaista ateriaa, jolloin juoman kannattaa olla mieto ja raikas.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
vegaaninen
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
kestävän kehityksen sertifiointi
Kestävän kehityksen sertifiointi kertoo kestävän kehityksen edistämiseksi tehdyistä toimenpiteistä juomatuotannossa. Symboli kokoaa alleen kansainvälisiä tai alkuperämaassa annettuja sertifikaatteja, jotka huomioivat kestävän kehityksen periaatteet niin raaka-aineen viljelyssä sekä juoman valmistamisessa.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO542927
-
ALKOHOLI14.0%
-
SOKERI4.0 g/l
-
HAPOT6.5 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA33.19 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAFernand Engel
-
TAVARANTOIMITTAJARed Bev
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Vivahteikkaat ja ryhdikkäät valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita viinejä, joiden aromimaailmassa on mineraalisuutta ja yrttejä.
Voit löytää viineistä myös sitrushedelmien, karviaisen ja mustaherukan aromeja. Maun hapokkuus ryhdistää ne ihanteellisiksi ruokaviineiksi.
KäyttövinkitVivahteikkaaseen aromikkuuteen yhdistyy ryhdikäs hapokkuus, minkä ansiosta viinit viihtyvät niin kala- ja äyriäispäivällisillä kuin vähän voimakkaampienkin makujen seurassa.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi kotimaisia rapuja, simpukkaherkkuja tai blinejä.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.