Palaa
Vivahteikas & ryhdikäs

Siddùra Bèru Vermentino di Gallura Superiore 2016

Kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, aprikoosinen, mineraalinen, kevyen kermainen, hennon tamminen, tyylikäs
0.75 l
Kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, aprikoosinen, mineraalinen, kevyen kermainen, hennon tamminen, tyylikäs
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      549477
    • ALKOHOLI
      14.0%
    • SOKERI
      1.0 g/l
    • HAPOT
      6.1 g/l
    • ENERGIA
      80.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      71.72 EUR
    • LISÄTIEDOT
      Puinen kuljetuspakkaus
    • TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSAT
      Sisältää sulfiitteja
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      luonnonkorkki
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Siddùra
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Red Bev
    • VALIKOIMA
      erikoiserä
  • Maku
    Maku

    Vivahteikkaat ja ryhdikkäät valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita viinejä, joiden aromimaailmassa on mineraalisuutta ja yrttejä.

    Voit löytää viineistä myös sitrushedelmien, karviaisen ja mustaherukan aromeja. Maun hapokkuus ryhdistää ne ihanteellisiksi ruokaviineiksi.

    Käyttövinkit

    Vivahteikkaaseen aromikkuuteen yhdistyy ryhdikäs hapokkuus, minkä ansiosta viinit viihtyvät niin kala- ja äyriäispäivällisillä kuin vähän voimakkaampienkin makujen seurassa.

    Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi kotimaisia rapuja, simpukkaherkkuja tai blinejä.

    Tarjoilu

    Valkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.