-
pasta ja pizza
Pasta on itsessään neutraalin makuista. Siksi juomavalintaan vaikuttavat olennaisesti ruoan muut raaka-aineet kuten kastikkeet, täytteet ja mausteet. Pastan ja pizzan seuraan kannattaakin valita juoma, jonka täyteläisyys on ruoan kanssa samalla asteella.
Odotathan hetken…
-
simpukat ja osterit
Äyriäisiä yhdistää mieto, hienostunut maku. Kevyen vivahteikkaille mauille sopivat vastaavan kevyet mutta aromikkaat juomat. Poikkeuksena ovat tuhdit stoutit ja portterit, jotka ovat ostereiden klassinen kumppani.
Odotathan hetken…
-
vähärasvainen kala
Vähä- ja keskirasvaiset kalat ovat maultaan suhteellisen mietoja. Juomat saavat olla siksi melko kevyitä ja raikkaita.
Odotathan hetken…
-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO575707
-
ALKOHOLI0.0%
-
SOKERI60.0 g/l
-
HAPOT6.2 g/l
-
ENERGIA20.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA11.32 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja. Tarkemman ainesosaluettelon ja ravintoarvot saat asiakaspalvelustamme. Ota yhteyttä chatilla tai katso muut yhteystiedot alko.fi/asiakaspalvelu
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmuovisuljin
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAEnjoy Wine & Spirits
-
TAVARANTOIMITTAJAWinestate
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Modernit alkoholittomien juomien valmistustavat ovat aiempaa hellävaraisempia. Alkuperäiset aromit säilyvät, mutta niissä ei ole alkoholin tuomaa terävyyttä tai lämpöä.
Alkoholittomat viinit ovat maultaan pehmeitä, mehumaisia ja usein makeahkoja. Alkoholittomat oluet ovat kevyitä ja hedelmäisiä.
KäyttövinkitAlkoholittomia juomia voi käyttää alkoholipitoisten juomien tapaan. Parhaiten alkoholittomat viinit ja oluet sopivat kevyiden ja raikkaiden ruokien seuraan.
Huomaavainen isäntäväki varaa vierailleen myös alkoholittoman vaihtoehdon. Monet haluavat vaalia terveitä elämäntapoja tai muutoin nauttia elämän hyvistä hetkistä ilman alkoholia.
Tiesitkö?Alkoholittomat juomat tarjoillaan useimmiten hyvin viilennettyinä, 6–8-asteisina.
Alkoholi poistetaan juomista esimerkiksi hyrrähaihduttimella (spinning cone column), vakuumitislauksella tai käänteisosmoosin avulla.
Osa tuotteista on luontaisesti alkoholittomia. Nämä valmistetaan uuttamalla aromit juomaan, joka sitten makeutetaan ja mahdollisesti hiilihapotetaan.