Gisselbrecht Gewurztraminer Tradition 2016

Valkoviinit | Ranska, Alsace
1398 0.75l

Määrän on oltava enemmän kuin nolla.

Valitettavasti verkkokaupan varaston saatavuus ei riitä tilaukseesi.

Ole hyvä ja syötä tuotelukumäärä, jonka haluat tilata.

Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa 990 tuotetta enempää.

Cart Icon
OSTOSKORIIN
Plus Icon
LISÄÄ MUISTILISTALLE
Katso myymäläsaatavuus

Tuotteen saatavuus myymälöissä

Valkoviinit | Ranska, Alsace
lempeä & makeahko
Grape Icon Gewürztraminer
AC Alsace
Puolimakea, keskihapokas, litsiluumuinen, kevyen hunajainen, mausteinen, kukkainen
  • ALKOHOLI
    13.0%
  • SOKERI
    16.0 g/l
  • HAPOT
    4.6 g/l
  • ENERGIA
    80.0 kcal/100 ml
  • LITRAHINTA
    18.51 EUR
  • PANTTI
    0.1 €
  • PAKKAUS
    pullo
  • SULJENTA
    synteettinen korkki
  • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
    Willy Gisselbrecht
  • TAVARANTOIMITTAJA
    Pernod Ricard
  • VALIKOIMA
    vakiovalikoima
TUOTENUMERO
579337
ARVIOSI

Lempeät ja makeahkot valkoviinit ovat puolikuivia tai jopa makeita.

Voit löytää viinien hedelmäisyydestä aprikoosin, hunajamelonin ja kukkien aromeja. Jäännössokeri pehmentää maun lempeäksi.

Näitä viinejä yhdistää herkullisen hedelmäinen makeus, minkä ansiosta ne ovat mukavia seurustelujuomia ja hyviä kumppaneita itämaisille ruoille ja kasviksille.

Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi intialaista kasvis- tai kanakormaa, juustoista katkarapupiirakkaa tai mustaleimaista emmentalia.

Valkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.




Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä.
Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa
alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen
päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia.
Huom! Tuotekuva saattaa poiketa jakelussa olevasta tuotteesta (esim. vuosikerta).