TreRose Vin Santo di Montepulciano 2009

Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit | Italia, Toscana
20900.375l

Määrän on oltava enemmän kuin nolla.

Valitettavasti verkkokaupan varaston saatavuus ei riitä tilaukseesi.

Ole hyvä ja syötä tuotelukumäärä, jonka haluat tilata.

Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa 990 tuotetta enempää.

Plus Icon
LISÄÄ MUISTILISTALLE
Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit | Italia, Toscana
Grape Icon Trebbiano, Grechetto, Malvasia
DOC Vin Santo di Montepulciano
Makea, keskihapokas, kuivatun aprikoosinen, viikunahilloinen, hunajainen, hennon pähkinäinen, vivahteikas, pitkä
  • ALKOHOLI
    14.5%
  • SOKERI
    230.0 g/l
  • HAPOT
    8.8 g/l
  • ENERGIA
    180.0 kcal/100 ml
  • PAKKAUS
    pullo
  • PAKKAUSKOKO
    6 kpl
  • SULJENTA
    luonnonkorkki
  • TUOTTAJA
    Tre Rose
  • UUTOS
    295.0 g/l
  • LISÄTIETO
    Jälkiruokaviini
  • PANTTI
    0.1 €
  • VALIKOIMA
    vakiovalikoima
TUOTENUMERO
591644

Jälkiruokavalkoviinit ovat makeita viinejä, jotka on valmistettu ylikypsistä ja siksi erityisen makeista ja aromikkaista rypäleistä. Monesti rypäleitä on kuivattanut botrytis-jalohome, joka antaa viiniin hunajaista ja lääkemäistä aromia.

Voit löytää makeista jälkiruokaviineistä persikan, aprikoosin, sitrushedelmien ja hunajan aromeja. Jalohomeisissa jälkiruokaviineissä on lisäksi hienostunutta lääkemäisyyttä, raikasta hapokkuutta ja intensiivisen täyteläistä makeutta.

Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampaa. Jälkiruokaviinit sopivat parhaiten tuoreen marjaisten, hedelmäisten ja kermaisten jälkiruokien seuraan.

Kokeile jälkiruokaviinien kanssa kermavanukkaita, valkosuklaamoussea, crèpes suzette -lettuja, macaron-leivoksia tai sinihomejuustoja.

Tarjoile makeat jälkiruokaviinit hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa kolmessa tunnissa.

Tunnettuja jälkiruokaviinityyppejä ovat Sauternes, Tokaji, Beerenauslese, Trockenbeerenauslese ja Eiswein.

Jalohomeiset jälkiruokaviinit kuuluvat kaikista kypsytyskestävimpiin viineihin. Monia niistä voi kellaroida jopa useita vuosikymmeniä.




Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä.
Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa
alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen
päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia.