Winzerverein Deidesheim Herrgottsacker Riesling Auslese 2010

Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit | Saksa, Pfalz
1534 0.375l

Määrän on oltava enemmän kuin nolla.

Valitettavasti verkkokaupan varaston saatavuus ei riitä tilaukseesi.

Ole hyvä ja syötä tuotelukumäärä, jonka haluat tilata.

Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa 990 tuotetta enempää.

Plus Icon
LISÄÄ MUISTILISTALLE
Katso myymäläsaatavuus

Tuotteen saatavuus myymälöissä

Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit | Saksa, Pfalz
Grape Icon Riesling
Deutscher Prädikatswein Pfalz
Makea, erittäin hapokas, aprikoosinen, kypsän sitruksinen, keltaluumuinen, kevyen mineraalinen, vivahteikas
  • ALKOHOLI
    9.0%
  • SOKERI
    70.0 g/l
  • ENERGIA
    80.0 kcal/100 ml
  • LITRAHINTA
    40.64 EUR
  • PAKKAUS
    pullo
  • PAKKAUSKOKO
    12 kpl
  • SULJENTA
    metallinen kierrekapseli
  • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
    Winzerverein Deidesheim
  • TAVARANTOIMITTAJA
    Granqvist Beverage House
  • LISÄTIETO
    Jälkiruokaviini
  • PANTTI
    0.1 €
  • VALIKOIMA
    vakiovalikoima
TUOTENUMERO
596144

Jälkiruokavalkoviinit ovat makeita viinejä, jotka on valmistettu ylikypsistä ja siksi erityisen makeista ja aromikkaista rypäleistä. Monesti rypäleitä on kuivattanut botrytis-jalohome, joka antaa viiniin hunajaista ja lääkemäistä aromia.

Voit löytää makeista jälkiruokaviineistä persikan, aprikoosin, sitrushedelmien ja hunajan aromeja. Jalohomeisissa jälkiruokaviineissä on lisäksi hienostunutta lääkemäisyyttä, raikasta hapokkuutta ja intensiivisen täyteläistä makeutta.

Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampaa. Jälkiruokaviinit sopivat parhaiten tuoreen marjaisten, hedelmäisten ja kermaisten jälkiruokien seuraan.

Kokeile jälkiruokaviinien kanssa kermavanukkaita, valkosuklaamoussea, crèpes suzette -lettuja, macaron-leivoksia tai sinihomejuustoja.

Tarjoile makeat jälkiruokaviinit hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa kolmessa tunnissa.

Tunnettuja jälkiruokaviinityyppejä ovat Sauternes, Tokaji, Beerenauslese, Trockenbeerenauslese ja Eiswein.

Jalohomeiset jälkiruokaviinit kuuluvat kaikista kypsytyskestävimpiin viineihin. Monia niistä voi kellaroida jopa useita vuosikymmeniä.




Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä.
Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa
alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen
päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia.
Huom! Tuotekuva saattaa poiketa jakelussa olevasta tuotteesta (esim. vuosikerta).