Palaa
Jälkiruokaviinit

Winzerverein Deidesheim Grainhübel Riesling Auslese 2015

Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit
Jälkiruokaviinit, Väkevöidyt ja Muut viinit
Makea, hapokas, ananaksinen, kypsän sitrusmarmeladinen, keltaluumuinen, valkoherukkainen, hunajainen, vivahteikas
0.375 l
Cart Icon
OSTOSKORIIN

Tuotetta voi tilata kerrallaan vain 0 kpl.

Lisää muistilistalle
Makea, hapokas, ananaksinen, kypsän sitrusmarmeladinen, keltaluumuinen, valkoherukkainen, hunajainen, vivahteikas
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      596144
    • ALKOHOLI
      9.0%
    • SOKERI
      95.0 g/l
    • HAPOT
      7.5 g/l
    • ENERGIA
      90.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      41.39 EUR
    • LISÄTIETO
      Jälkiruokaviini. Matala-alkoholinen viini
    • PANTTI
      0.1 €
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      metallinen kierrekapseli
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Winzerverein Deidesheim
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Granqvist Beverage House
    • VALIKOIMA
      vakiovalikoima
  • Maku
    Maku

    Jälkiruokavalkoviinit ovat makeita viinejä, jotka on valmistettu ylikypsistä ja siksi erityisen makeista ja aromikkaista rypäleistä. Monesti rypäleitä on kuivattanut botrytis-jalohome, joka antaa viiniin hunajaista ja lääkemäistä aromia.

    Voit löytää makeista jälkiruokaviineistä persikan, aprikoosin, sitrushedelmien ja hunajan aromeja. Jalohomeisissa jälkiruokaviineissä on lisäksi hienostunutta lääkemäisyyttä, raikasta hapokkuutta ja intensiivisen täyteläistä makeutta.

    Käyttövinkit

    Jälkiruoan ja viinin yhdistämisen yleissääntö on, että viinin kannattaa olla astetta ruokaa makeampaa. Jälkiruokaviinit sopivat parhaiten tuoreen marjaisten, hedelmäisten ja kermaisten jälkiruokien seuraan.

    Kokeile jälkiruokaviinien kanssa kermavanukkaita, valkosuklaamoussea, crèpes suzette -lettuja, macaron-leivoksia tai sinihomejuustoja.

    Tarjoilu

    Tarjoile makeat jälkiruokaviinit hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa kolmessa tunnissa.

    Tunnettuja jälkiruokaviinityyppejä ovat Sauternes, Tokaji, Beerenauslese, Trockenbeerenauslese ja Eiswein.

    Jalohomeiset jälkiruokaviinit kuuluvat kaikista kypsytyskestävimpiin viineihin. Monia niistä voi kellaroida jopa useita vuosikymmeniä.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.