Chouffe Houblon Dobbelen IPA Tripel

Keltainen, samea, runsasvaahtoinen, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, keksinen, viljainen, kypsän hedelmäinen, greippinen, sitruunaruohoinen, yrttinen, hennon valkopippurinen, lämmin
0.75 l
Keltainen, samea, runsasvaahtoinen, täyteläinen, voimakkaasti humaloitu, keksinen, viljainen, kypsän hedelmäinen, greippinen, sitruunaruohoinen, yrttinen, hennon valkopippurinen, lämmin
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      753277
    • ALKOHOLI
      9.0%
    • ENERGIA
      70.0 kcal/100 ml
    • OLUTTYYPPI
      ale (luostariolut)
    • LITRAHINTA
      13.19 EUR
    • PANTTI
      0.1 €
    • LISÄTIETO
      Sisältää sakkaa
    • KATKEROAINEET
      46.0 EBU
    • KANTAVIERRE
      18.2 °P
    • TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSAT
      Sisältää ohramallasta
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      kruunukorkki
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Brasserie d'Achouffe
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Servaali
    • VALIKOIMA
      vakiovalikoima
  • Maku
    Maku

    Aleoluet ovat pintahiivaoluita, joille on ominaista makea karamellinen hedelmäisyys ja monipuolinen aromimaailma.

    Humaloinnin vahvuus vaihtelee oluttyypeittäin hennommasta vahvempaan, kukkaisesta greippiseen.

    Käyttövinkit

    Ale on yleisnimitys kirjavalle joukolle oluttyyppejä, joita yhdistää maun hedelmäisyys.

    Kokeile aleoluiden kanssa esimerkiksi thaimaalaista kanacurrya, valkosipulilla maustettuja lampaankyljyksiä tai sinihomejuustoa.

    Tarjoilu

    Aleoluet kannattaa tarjoilla viilennettyinä, 10–14-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa reilussa tunnissa.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.