-
pataruoka
Pataruoat ovat maultaan yleensä runsaita mutta pitkän haudutuksen ansiosta varsin pehmeitä. Lasiin käy vastaavan runsas ja pehmeämakuinen juoma. Jos ruoka on hyvin rasvainen, juomassa voi olla sitä leikkaavaa ryhdikkyyttä.
Odotathan hetken…
-
miedot juustot
Miedot, tuoreet ja vaaleat juustot viihtyvät vastaavan miedon ja raikkaan juoman kanssa. Esimerkiksi raikas ja hapokas valkoviini, kevyt punaviini tai maukas olut toimii.
Odotathan hetken…
-
mausteiset ja lihaisat makkarat
Kun makkarassa on paljon makua, sen pariksi voi valita vastaavan täyteläisen juoman. Toinen vaihtoehto on poimia vastapariksi kevyt ja raikas viini tai olut.
Odotathan hetken…
-
seurustelujuoma
Seurustelujuomat ovat usein mutkattomia juomia, joiden helposti lähestytävä maku ei välttämättä vaadi ruokaa seurakseen. Mukana on myös juomia, jotka sopivat juhlatunnelmaan.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO772024
-
ALKOHOLI0.5%
-
ENERGIA20.0 kcal/100 ml
-
OLUTTYYPPIipa (ipa)
-
LITRAHINTA3.76 EUR
-
PANTTI0.15 €
-
KATKEROAINEET37.0 EBU
-
KANTAVIERRE4.6 °P
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja. Sisältää ohramallasta. Tarkemman ainesosaluettelon ja ravintoarvot saat asiakaspalvelustamme. Ota yhteyttä chatilla tai katso muut yhteystiedot alko.fi/asiakaspalvelu
-
PAKKAUStölkki
-
SULJENTAmetallipakkaus
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJASinebrychoff
-
TAVARANTOIMITTAJASinebrychoff
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Modernit alkoholittomien juomien valmistustavat ovat aiempaa hellävaraisempia. Alkuperäiset aromit säilyvät, mutta niissä ei ole alkoholin tuomaa terävyyttä tai lämpöä.
Alkoholittomat viinit ovat maultaan pehmeitä, mehumaisia ja usein makeahkoja. Alkoholittomat oluet ovat kevyitä ja hedelmäisiä.
KäyttövinkitAlkoholittomia juomia voi käyttää alkoholipitoisten juomien tapaan. Parhaiten alkoholittomat viinit ja oluet sopivat kevyiden ja raikkaiden ruokien seuraan.
Huomaavainen isäntäväki varaa vierailleen myös alkoholittoman vaihtoehdon. Monet haluavat vaalia terveitä elämäntapoja tai muutoin nauttia elämän hyvistä hetkistä ilman alkoholia.
Tiesitkö?Alkoholittomat juomat tarjoillaan useimmiten hyvin viilennettyinä, 6–8-asteisina.
Alkoholi poistetaan juomista esimerkiksi hyrrähaihduttimella (spinning cone column), vakuumitislauksella tai käänteisosmoosin avulla.
Osa tuotteista on luontaisesti alkoholittomia. Nämä valmistetaan uuttamalla aromit juomaan, joka sitten makeutetaan ja mahdollisesti hiilihapotetaan.