-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
pataruoka
Pataruoat ovat maultaan yleensä runsaita mutta pitkän haudutuksen ansiosta varsin pehmeitä. Lasiin käy vastaavan runsas ja pehmeämakuinen juoma. Jos ruoka on hyvin rasvainen, juomassa voi olla sitä leikkaavaa ryhdikkyyttä.
Odotathan hetken…
-
mausteiset ja lihaisat makkarat
Kun makkarassa on paljon makua, sen pariksi voi valita vastaavan täyteläisen juoman. Toinen vaihtoehto on poimia vastapariksi kevyt ja raikas viini tai olut.
Odotathan hetken…
-
porsas
Porsas on maultaan miedompaa kuin esimerkiksi naudanliha. Siksi myös juomavalinnat voivat olla astetta kevyempiä.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO900932
-
ALKOHOLI13.5%
-
SOKERI3.0 g/l
-
HAPOT4.4 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA64.51 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAFJ Regnery
-
TAVARANTOIMITTAJAWineConnection Finland
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Vivahteikkaat ja kehittyneet punaviinit ovat keskitäyteläisiä tai täyteläisiä viinejä, joissa on kypsymisen myötä syntyneitä aromeja: nahkaa, tallia, tammea ja yrttejä.
Nämä maanläheiset aromit voimistuvat viinin kypsymisen ja kehittymisen aikana. Tammikypsytys tuo mukanaan myös mausteisia ja vaniljaisia vivahteita.
KäyttövinkitVivahteikkaat ja kehittyneet viinit maistuvat rustiikkisten liharuokien kanssa. Ne ovat myös hyviä juustoviinejä ja omiaan nautiskeluun.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi poronfileetä, naudan entrecôtea tai kovia, kypsytettyjä juustoja kuten goudaa, parmesaania tai manchegoa.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.