Helsinki Distilling Company Applejack 2014

Ginit ja Maustetut viinat
65200.5l

Määrän on oltava enemmän kuin nolla.

Valitettavasti verkkokaupan varaston saatavuus ei riitä tilaukseesi.

Ole hyvä ja syötä tuotelukumäärä, jonka haluat tilata.

Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa 990 tuotetta enempää.

Plus Icon
LISÄÄ MUISTILISTALLE
Ginit ja Maustetut viinat
Kullankeltainen, lämmin, keskitäyteläinen, omenainen, mausteinen
  • ALKOHOLI
    43.0%
  • ENERGIA
    240.0 kcal/100 ml
  • PAKKAUS
    pullo
  • PAKKAUSKOKO
    4 kpl
  • SULJENTA
    muovisuljin
  • TUOTTAJA
    Helsinki Distilling Company
  • LISÄTIETO
    Tilausvalikoima
  • VALIKOIMA
    tilausvalikoima
TUOTENUMERO
902296

Hedelmäviinat ovat yleensä kirkkaita ja niissä maistuu selvästi raaka-aineena käytetty hedelmä tai marja.

Yleisimmät marjat ja hedelmät ovat omena, kirsikka, vadelma, luumu, päärynä, persikka, herukat ja aprikoosi.

Hedelmäviinoja käytetään snapseina, juomasekoitusten osina sekä digestiiveinä.

Hedelmäviinoja tarjoillaan pitkän aterian päätteeksi digestiiveinä täyttä oloa sulattamaan. Niistä voi valmistaa myös cocktaileja tai lorauttaa tilkan jälkiruokaa maustamaan.

Hedelmäviinat digestiiveinä tarjoillaan hieman alle huoneenlämpöisinä, 16–18-asteisina.

Keski-Eurooppa on hedelmäviinojen kotipesä. Unkarilaiset tekevät palinkaa muun muassa omenasta, päärynästä, aprikoosista ja luumusta. Saksassa wasser tislataan käyneestä hedelmämäskistä, kun taas geist valmistetaan käymättömistä hedelmistä tai marjoista uuttamalla niitä alkoholissa ennen tislausta. Ranskassa ateria päättyy usein vadelmaiseen frambois-hedelmäviinaan.




Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä.
Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa
alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen
päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia.