-
vähärasvainen kala
Vähä- ja keskirasvaiset kalat ovat maultaan suhteellisen mietoja. Juomat saavat olla siksi melko kevyitä ja raikkaita.
Odotathan hetken…
-
seurustelujuoma
Seurustelujuomat ovat usein mutkattomia juomia, joiden helposti lähestytävä maku ei välttämättä vaadi ruokaa seurakseen. Mukana on myös juomia, jotka sopivat juhlatunnelmaan.
Odotathan hetken…
-
simpukat ja osterit
Äyriäisiä yhdistää mieto, hienostunut maku. Kevyen vivahteikkaille mauille sopivat vastaavan kevyet mutta aromikkaat juomat. Poikkeuksena ovat tuhdit stoutit ja portterit, jotka ovat ostereiden klassinen kumppani.
Odotathan hetken…
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
biodynaaminen
Biodynaaminen viljely täyttää luomutuotannon vaatimukset ja sillä on samat positiiviset ympäristövaikutukset. Merkittävin ero on biodynaamisten valmisteiden käyttö, joita viljelijät käyttävät esimerkiksi köynnösten kasvun tehostamiseksi ja tuholaisten torjuntaan. Tämän lisäksi biodynaamisessa viljelyssä noudatetaan tarkkaa luonnon rytmiä, joka perustuu maan liikkeisiin, vuodenaikojen vaihteluun, kuunkiertoon ja vuorokausirytmiin.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO913341
-
ALKOHOLI12.0%
-
SOKERI4.0 g/l
-
HAPOT6.2 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA77.47 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAChampagne Waris-Larmandier
-
TAVARANTOIMITTAJASantevin Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
MakuVivahteikkaat ja ryhdikkäät kuohuviinit ovat erittäin kuivia tai kuivia. Aromimaailmassa on runsaasti mineraalisuutta ja raikasta hedelmäisyyttä. Loistavat runsaan hapokkuutensa ansiosta ruokapöydässä, johon on katettu äyriäisiä, kalaa, täyteläisiä kasvisruokia tai vaaleaa lihaa.KäyttövinkitKuohuviinit ja samppanjat sopivat maljajuomiksi, aperitiiveiksi, seurustelujuomiksi tai ruokajuomiksi vaikka läpi koko aterian.TarjoiluPerinteisellä menetelmällä valmistetut kuohuviinit tarjoillaan hyvin viilennettyinä, 8–12-asteisina. Tuoreen raikkaat kuohuviinit tarjoillaan hieman viileämpinä, 6–8-asteisina.
Kuohuviinipullonsulkija säilyttää kuplat avatussa pullossa jopa useita päiviä, kun pullo pidetään koko ajan jääkaapissa. Mitä täydempi vajaa pullo on, sitä paremmin kuplat säilyvät.
Pakastimessa säilytettävällä geelicoolerilla huoneenlämpöisen viinipullon saa viilennettyä nautintalämpöiseksi noin 20 minuutissa. Jääpalojen ja veden sekoituksessa isossa coolerissa tai ämpärissä, juoman saa viileäksi jo vartissa.