-
kana, kalkkuna
Kanan ja kalkkunan liha on vaaleaa ja vähärasvaista. Niille sopivat juomat ovat yleensä kevyitä, mutta mitä enemmän ruoassa on makua, sitä täyteläisempi juoma sopii myös lasiin.
Odotathan hetken…
-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
sienet
Sienistä saa monenlaista ruokaa. Ne viihtyvät monipuolisesti erilaisten juomien kanssa, mutta yleisesti ottaen lasiin sopivat maultaan suhteellisen miedot viinit ja oluet. Runsasmakuisille sieniruoille käyvät myös täyteläisemmät juomat.
Odotathan hetken…
-
voimakkaat juustot
Voimakkaiden juustojen kanssa sopivat vastaavan täyteläiset juomat. Jos valinta kohdistuu viiniin, se on usein myös makea ja kenties väkevöity.
Odotathan hetken…
-
vegaaninen
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
alkuviini
Alkuviinit kasvatetaan ja valmistetaan luonnonmukaisin menetelmin ilman synteettisiä kemikaaleja. Esimerkiksi synteettisiä torjunta-aineita ei käytetä lainkaan. Myöskään viinin valmistuksessa ei yleensä käytetä lainkaan kemikaaleja, sillä alkuviinejä ei kirkasteta, suodateta tai stabiloida.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO915125
-
ALKOHOLI12.5%
-
SOKERI0.0 g/l
-
HAPOT5.2 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA44.79 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAOta Sevcik
-
TAVARANTOIMITTAJALet Me Wine Oy
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Runsaat ja paahteiset valkoviinit ovat suuntäyteisiä, kuivia tai puolikuivia.
Voit löytää viineistä keltaluumun, mausteiden ja tammen paahteisia aromeja. Täyteläinen ja rehevä jälkimaku maistuu suussa pitkään.
KäyttövinkitRunsasta täyteläisyyttä säestävät paahteisuus tai tammisuus, ja viinit sopivat rasvaisen kalan lisäksi kanan, kalkkunan ja jopa riistalintujen sekä porsaan seuralaisiksi.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi loimulohta, savustettua ankkaa tai kermaista sienikeittoa.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa.