Lanson Black Label Magnum Champagne Brut

9276 1.5l

Määrän on oltava enemmän kuin nolla.

Valitettavasti verkkokaupan varaston saatavuus ei riitä tilaukseesi.

Ole hyvä ja syötä tuotelukumäärä, jonka haluat tilata.

Valitettavasti tätä tuotetta ei voi ostaa 990 tuotetta enempää.

Cart Icon
OSTOSKORIIN
Plus Icon
MUISTILISTALLE
Katso myymäläsaatavuus

Tuotteen saatavuus myymälöissä

AC Champagne
Erittäin kuiva, erittäin hapokas, sitruksinen, hedelmäinen, aromikas
 • ALKOHOLI
  12.5%
 • SOKERI
  11.0 g/l
 • HAPOT
  8.4 g/l
 • ENERGIA
  80.0 kcal/100 ml
 • LITRAHINTA
  61.84 EUR
 • PAKKAUS
  pullo
 • SULJENTA
  luonnonkorkki
 • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
  Lanson
 • TAVARANTOIMITTAJA
  Hartwall
 • VALIKOIMA
  tilausvalikoima
TUOTENUMERO
923838
ARVIOSI

Perinteisellä menetelmällä valmistetuissa kuohuviineissä ja samppanjoissa on paahtoleipäisyyttä, runsasta kuplivuutta ja hapokkuutta sekä täyteläinen suutuntuma. Nuoret ja tuoreet kuohuviinit ovat helposti lähestyttäviä, raikkaita ja hedelmäisiä.

Espanjan cavat ovat usein greippisen hedelmäisiä ja rapsakkaan hapokkaita. Samppanjoissa on täyteläinen suutuntuma ja runsaasti pieniä kuplia, ja crémanteissa maistuu runsas hedelmäisyys ja raikkaus. Italian proseccot ovat herkullisen hedelmäisiä, päärynäisiä ja kypsän sitruksisia. Italian spumantet ovat makeita mutta raikkaan kukkeita ja hedelmäisiä. Saksan sektit ovat mutkattomia seurustelu- ja maljannostojuomia, ja uuden maailman kuplivat vaihtelevat maultaan ja makeudeltaan koko kirjon leveydeltä.

Kuohuviinit ja samppanjat sopivat maljajuomiksi, aperitiiveiksi, seurustelujuomiksi tai ruokajuomiksi vaikka läpi koko aterian.

Kokeile perinteisellä menetelmällä valmistettua kuohuviiniä tapaspalojen, pikkusuolaisten, kalaherkkujen ja kasvisruokien kumppanina. Makeat muscatrypäleestä valmistetut kuohuviinit ovat erinomaisia jälkiruokaviinejä. Trendikkäästä proseccosta voittehdä raikkaan drinkin lisäämällä lasiin verigreippimehua tai muuta kevyesti katkeraa hedelmämehua.

Perinteisellä menetelmällä valmistetut kuohuviinit tarjoillaan hyvin viilennettyinä, 8–12-asteisina. Tuoreen raikkaat kuohuviinit tarjoillaan hieman viileämpinä, 6–8-asteisina.

Kuohuviinipullonsulkija säilyttää kuplat avatussa pullossa jopa useita päiviä, kun pullo pidetään koko ajan jääkaapissa. Mitä täydempi vajaa pullo on, sitä paremmin kuplat säilyvät.

Pakastimessa säilytettävällä geelicoolerilla huoneenlämpöisen viinipullon saa viilennettyä nautintalämpöiseksi noin 20 minuutissa. Jääpalojen ja veden sekoituksessa isossa coolerissa tai ämpärissä, juoman saa viileäksi jo vartissa.
Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä.
Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa
alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen
päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia.
Huom! Tuotekuva saattaa poiketa jakelussa olevasta tuotteesta (esim. vuosikerta).