-
aperitiivi
Ennen ateriaa tarjottava aperitiivi herättää ruokahalun ja virittää tunnelmaan. Hyvä aperitiivi on mieto, raikas ja kuiva.
Odotathan hetken…
-
itämainen ruoka
Itämaiset maut ovat moninaisia, mutta usein eksoottisia ruokia yhdistää runsas mausteisuus, jopa tulisuus. Erityisen mausteisten makujen kanssa toimii parhaiten kevyt ja raikas juoma.
Odotathan hetken…
-
nautiskelujuoma
Nautiskelujuomat ovat juomia, joihin on mukava syventyä sellaisenaan. Niissä on vivahteikkuutta ja moniulotteisia aromeja.
Odotathan hetken…
-
noutopöytä
Noutopöydän perinteisiä juomia Suomessa ovat olut, vesi ja kotikalja. Nykyisin noutopöydän juomana tarjotaan usein myös valko- ja punaviiniä. Koska tarjolla on useita erilaisia ruokalajeja, viinien ja oluiden pitäisi sopia niistä mahdollisimman monen makuun.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
ympäristövastuullinen pakkaus
Ympäristövastuullinen pakkaus -symbolilla merkitään ympäristösertifioidut pakkaukset ja kevyemmät lasipullot.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO924481
-
ALKOHOLI12.5%
-
SOKERI13.0 g/l
-
HAPOT6.0 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA13.17 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAHartwall Oy
-
TAVARANTOIMITTAJAHartwall
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Roseeviinit valmistetaan yleensä punaisista rypäleistä, ja ne saavat värinsä lyhyen kuorikontaktikäymisen aikana. Jotkin uuden maailman roseeviinit valmistetaan lisäämällä hieman punaviiniä valkoviinin joukkoon.
Roseeviinien makeusaste vaihtelee kuivasta makeaan ja maku mineraalisesta ja yrttisestä voimakkaan marjaiseen. Vaaleimmat roseet ovat kalpean vaaleanpunaisia, tummimmat läpikuultavan punaisia.
Voit löytää viineistä punaherukan, mansikan ja vadelman aromeja.
KäyttövinkitRosee sopii hyvin paitsi seurusteluun, myös ruokaviiniksi. Se on yleisviini kesäiseen noutopöytään, jossa on tarjolla kylmiä ruokia, kuten lihaleikkeleitä, salaatteja ja äyriäisiä.
Kokeile roseeta myös ruokaisan maalaistyylisen salaatin, grillattujen kanankoipien tai bouillabaissen kanssa.
TarjoiluTarjoile kuivat ja puolikuivat roseeviinit viilennettyinä, 10–12-asteisina ja puolimakeat ja makeat roseet hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa noin kolmessa tunnissa.