-
lammas
Maukkaan lampaanlihan voi valmistaa monella tavalla. Runsaanmakuiselle lihalle kannattaa valita vastaavan täyteläisiä juomia. Karitsanliha on aavistuksen lammasta miedomman makuista, mutta juomavalinnat voivat olla samanlaisia.
Odotathan hetken…
-
maksa
Maksan seuraan sopii viineistä etenkin hedelmäinen ja melko pehmeä punaviini. Oluessa saa olla runsaasti aromikkuutta.
Odotathan hetken…
-
sienet
Sienistä saa monenlaista ruokaa. Ne viihtyvät monipuolisesti erilaisten juomien kanssa, mutta yleisesti ottaen lasiin sopivat maultaan suhteellisen miedot viinit ja oluet. Runsasmakuisille sieniruoille käyvät myös täyteläisemmät juomat.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO926854
-
ALKOHOLI13.0%
-
HAPOT4.7 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA39.87 EUR
-
LISÄTIETOSaattaa sisältää sakkaa
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJAJean-Claude Fabris
-
TAVARANTOIMITTAJACarelia Wines
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Vivahteikkaat ja kehittyneet punaviinit ovat keskitäyteläisiä tai täyteläisiä viinejä, joissa on kypsymisen myötä syntyneitä aromeja: nahkaa, tallia, tammea ja yrttejä.
Nämä maanläheiset aromit voimistuvat viinin kypsymisen ja kehittymisen aikana. Tammikypsytys tuo mukanaan myös mausteisia ja vaniljaisia vivahteita.
KäyttövinkitVivahteikkaat ja kehittyneet viinit maistuvat rustiikkisten liharuokien kanssa. Ne ovat myös hyviä juustoviinejä ja omiaan nautiskeluun.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi poronfileetä, naudan entrecôtea tai kovia, kypsytettyjä juustoja kuten goudaa, parmesaania tai manchegoa.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.