-
rasvainen kala
Rasvaisissa kaloissa on usein enemmän makua kuin vähärasvaisissa kalalajeissa. Siksi myös niille sopivat juomat voivat olla astetta runsaampia.
Odotathan hetken…
-
sushi
Sushin maku on herkkä, joten juomaksi kannattaa valita vastaavan raikkaita ja vivahteikkaita sävyjä.
Odotathan hetken…
-
äyriäiset
Äyriäisiä yhdistää mieto, hienostunut maku. Kevyen vivahteikkaille mauille sopivat vastaavan kevyet mutta aromikkaat juomat.
Odotathan hetken…
-
tapas ja antipasti
ntipastien ja tapasten kirjo on laaja. Niille kannattaa valita melko kevyt ja raikas juoma, joka sopii monipuolisiin makuihin.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO932857
-
ALKOHOLI12.0%
-
SOKERI9.0 g/l
-
HAPOT8.8 g/l
-
ENERGIA70.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA23.97 EUR
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJASchloss Reinhartshausen
-
TAVARANTOIMITTAJASocial Wines
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Pirteät ja hedelmäiset valkoviinit ovat kuivia, puolikuivia tai puolimakeita. Niille on tyypillistä pirteä hapokkuus, joka tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä.
Voit löytää viinien runsaasta hedelmäisyydestä keltaluumun, omenan ja persikan aromeja. Maun hapokkuus raikastaa jälkimaun ruokapöytään istuvaksi.
KäyttövinkitViinit ovat osuvia valintoja esimerkiksi pikkusuolaisten alkupalojen, pastojen sekä kala- ja äyriäisherkkujen kavereiksi.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi erilaisia tapaksia tai antipasteja, katkarapusalaattia tai sushia.
TarjoiluValkoviinit ovat parhaimmillaan viileinä, noin 10–12-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa parissa tunnissa. Mitä makeampi viini on, sitä viileämpänä sen voi tarjoilla.